Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Check availability and Book online

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden:

 • De prijzen van de accommodaties zijn per week. De reserveringskosten zijn € 35,- per boeking. Als je voorkeur hebt voor een accommodatie en we kunnen die voor je reserveren dan zijn de reserveringskosten € 45 in plaats van € 35.
 • De aanbetaling is 50% van het huurbedrag en wordt na de reservering gedaan; pas dan is de reservering definitief. Het bankrekeningnummer is SARL Chalets les Ormes 51021133662 IBAN FR76 1780 7008 0251 0211 3366 254, BIC CCBPFRPPTLS. Het restbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te zijn overgemaakt.
 • Bij annulering meer dan 4 maanden voor aankomst betalen we het hele bedrag terug onder aftrek van €35 reserveringskosten. Bij annulering van minder dan 4 maanden en meer dan 2 maanden voor aankomst: we betalen 75% de aanbetaling terug. Bij annulering minder dan 2 maanden en meer dan 1 maand voor aankomst: de aanbetaling wordt niet terugbetaald. Bij annulering minder dan 1 maand voor aankomst: het hele huurbedrag wordt in rekening gebracht. Het verkorten van het verblijf wordt als een (gedeeltelijke) annulering gezien. We raden je aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Bij het boeken is aangegeven hoeveel personen in de accommodatie zullen verblijven. Dat betekent dat we niet toestaan dat meer personen dan opgegeven in de accommodatie overnachten. 
 • De gemeentelijke heffing bedraagt € 1,90 per persoon per dag (vanaf de leeftijd van 13 jaar), waarvan € 0,60 toeristenbelasting.
 • De waarborgsom bedraagt € 150,- en moet bij aankomst contant worden voldaan.Deze borg krijgen jullie natuurlijk terug als de accommodatie in oorspronkelijke staat wordt opgeleverd.
 • Op de dag van aankomst kun je vanaf 16.00 uur in de accommodatie terecht. Vanzelfsprekend ben je die dag al eerder welkom op ons park. Je kunt dan al gebruik maken van alle faciliteiten.
 • Op de dag van vertrek moet de accommodatie om 10.00 uur leeg zijn. Je kunt de sleutel in de deur laten zitten. Natuurlijk kun je langer op het park blijven en nog genieten van het zwembad of een lunch.
 • Verlengen van het verblijf is mogelijk na overleg en als de planning het toestaat. Extra nachten worden berekend op basis van het weektarief.
 • De accommodaties zijn rookvrij. 
 • We laten geen huisdieren toe.
 • Bij alle accommodaties is voldoende ruimte om een tentje voor de kinderen bij te plaatsen om in te spelen, niet om in te slapen.
 • Kinderen mogen alleen in het zwembad zijn onder toezicht van (één van de) ouders.
 • Het park is toegankelijk voor mensen met een handicap. Naast het restaurant is een gereserveerde parkeerplaats. Er is een aangepast toilet met een wastafel. Bij het sanitairgebouw is een gootsteen om de vaat of een was te doen voor gebruikers in een rolstoel. Er is een rolstoel beschikbaar. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een telefoon met grote toetsen.
 • Bij het verblijf op Les Ormes gelden onze huisregels; een exemplaar hiervan ontvang je bij aankomst.
 • Bezoek op het park is van harte welkom. Kom je dat wel even van te voren melden?! Wij vragen een vergoeding van € 7,50 per volwassene en € 2,50 per kind per dag voor het gebruik van de voorzieningen.
 • Bezoek dat wil blijven slapen in een eigen tentje, camper of caravan, kan op het trekkersveld staan. We behouden ons het recht voor tenten of caravans te weigeren. Het campingtarief betreft € 545,- per week in het hoogseizoen. Tarieven buiten dit seizoen zijn op aanvraag.
 • In de accommodatie zijn standaard aanwezig: een thee- en handdoek, een dweil en een vatendoekje, een afwasborstel, zeep en afwasmiddel, een badmat en een toiletrol. Een inventarislijst kan op verzoek worden toegestuurd.
 • Wil je opgemaakte bedden bij aankomst, dan zijn de kosten € 25,- per (eenpersoons-) bed. Je kunt je eigen beddengoed meenemen. Wil je tijdens je verblijf nieuw beddengoed, dan kost dat € 15,- per bed. In het hoogseizoen zijn de bedden opgemaakt bij aankomst; de kosten zijn dan € 25,- per (eenpersoons-) bed. Verblijf je in een Comfort Lodge dan kun je eventueel je eigen beddengoed meenemen.
 • Er zijn kinderbedjes te huur voor eenmalig € 15,- , exclusief matrasje en matrashoesje. Een volledig opgemaakt kinderbedje incl matras, zeiltje en matrashoesje kost € 25,-. Een kinderstoel is te huur voor € 10,- voor gebruik gedurende de hele vakantie. Een peuterstoel is te huur voor € 15,- voor gebruik gedurende de hele vakantie.
 • Er is een handdoekenset te huur voor € 7,50 per set (een groot formaat en een normaal formaat handdoek en een washand).
 • Club Les Ormes is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen van huurders. Ook zijn we niet aansprakelijk voor ongevallen, letsel, schade en dergelijke, veroorzaakt door het gebruik van de accommodatie, zwembad, speeltuin en andere faciliteiten van Club Les Ormes.
 • Al uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij geven ze niet door aan derden en indien jullie geen mailings wensen te ontvangen kunnen jullie dit aangeven.

Lodges, Espaces en de Courbes:

 • De wisseldag is op zaterdag; in het voorseizoen en in de nazomer kan een wisseling op elke dag van de week plaatsvinden.
 • Een Lodge is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. In de Espace is ruimte voor een gezin met 3/4 kinderen.
 • De Courbe is geschikt voor een gezin met 4 kinderen.
 • De Junior Caravan kan worden geplaatst bij een Lodge. In de caravan kunnen 2 kinderen slapen. De huur is € 100,- per week.
 • Bij Charme Lodge 20 staat een boshut aan het terras waar 2 kinderen kunnen slapen.

Luxe Tenten:

 • De wisseldag van de Luxe Tenten is op zondag; in het voorseizoen en in de nazomer kan een wisseling op elke dag van de week plaatsvinden.
 • Een Luxe Tent is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen.

 Maison Pigeon:

 • De wisseldag van Maison Pigeon is op zondag; in het voorseizoen en in de nazomer kan een wisseling op elke dag van de week plaatsvinden.
 • Maison Pigeon is geschikt voor max 2 volwassenen en 6 kinderen.
 • Bij huur van deze accommodatie wordt een huurovereenkomst opgesteld. Deze kan op verzoek van te voren worden toegestuurd.
 • De huur is inclusief opgemaakte bedden en handdoeken.

 

Bedankt voor jullie aanvraag

Bedankt voor jullie aanvraag.

Let op! Deze aanvraag is nog geen definitieve boeking. Jullie ontvangen zo spoedig mogelijk hierover een mail van ons. Geen mail ontvangen? Kijk even in je spambox.

Videos

Impressie video van een lang weekend op Club les Ormes

 


Impressie video van Club les Ormes

 


Transavia vlog, met bezoek aan Club les Ormes

 

Omgeving (2)

Ridders & Jonkvrouwen
In de Middeleeuwen is Aquitaine het strijdtoneel van Fransen en Engelsen. In deze periode zijn de Bastide dorpen als Villeréal, Monflanquin en Monpazier ontstaan, met een kenmerkend vierkant dorpsplein in het midden van het dorp. Daar zijn nu nog steeds de markten en in augustus worden er de ridderfeesten gehouden: ridders en jonkvrouwen bevolken de straten, er lopen jongleurs en muzikanten. Een heel dorp is dan omgetoverd tot een middeleeuws festijn waar van alles voor, met name, de kids te doen is.

Marché Nocturne
In de zomermaanden zijn er avondmarkten: lokale producenten verkopen geitenkaas, wijn, foie gras, brood, en nog veel meer lekkers. Je schuift aan lange tafels aan op het dorpsplein. Voor de kids is er ook altijd van alles te doen. Een rondje rijden met een ezelkar tot schminken. Tip: neem een fles water mee, wat bestek en wijnglazen. De rest koop je op de markt al naar waar je zin in hebt.

Vide-grenier
Hou je van Frans brocante, ga dan lekker op een zondagochtend struinen op een Vide-grenier. Het overzicht van de leukste rommelmarkten in de meest sfeervolle dorpjes wordt op onze website gepubliceerd.

Naar de markt
De reguliere dagmarkten met een vers aanbod van de streekprodukten zijn talkrijk in de omgeving. De leukste hebben we in een overzicht gezet en staat op de website en op ons publicatiebord voor het restaurant.

Kastelen
In de omgeving zijn er veel prachtige kastelen, die allen te bezoeken zijn. We informeren je graag over deze chateaus en hun activiteiten. Een ideaal uitje voor het hele gezin. Interessant voor jonge en oudere kinderen.

Wijnchateaus
Uiteraard zijn er ook meerdere wijnchateaus behorende bij de wijnstreek Bergerac. Diverse wijnen zijn in ons restaurant te proeven, maar een chateau bezoeken is ook een mooi uitstapje. Op een half uur rijden zijn er diverse wijnhuizen waar we je graag over informeren.

Zwemmen en meer
In Lougratte (www.lougratte.com) is een mooi groot meer behorende bij een franse gemeentecamping, waar je lekker in kan zwemmen, waterfietsen of van de waterglijbaan af kan. Het meer van Lougratte biedt een prima omgeving voor een dagje weg met het hele gezin.

Steden
Bergerac, Sarlat in de Dordogne en Villeneuve sur Lot zijn de grote plaatsen in de omgeving. Rijden naar een dorp of een grotere plaats is rijden door een zeer mooi glooiend tot heuvelachtig landschap. Er is veel landbouw waardoor er grote velden staan met prachtige zonnebloemen, groene maisvelden of graan. Hierdoor kleurt het landschap van fris groen tot goudgeel en alle tinten er tussen.

Reserveren bij Club les Ormes boek

Groups and Packages at Club les Ormes

Are you a group of cyclists who would love to ride in a challenging environment? Or a group of friends who would like to hold their annual get together abroad, than come to Club Les Ormes to enjoy our green hills and pittoresque villages. We offer a wide range of facilities to enhance your stay and make it an unforgettable event.

As a group you can go out and cycle tours which are set out on a Garmin or Bas can join and let you meet the countryside according to your whishes and circumstances. It is all possible. Also the nourishment can be adjusted to your needs, like a joined breakfast or a lunch along the route. Off course dinner will be tuned with the calories that have been burned or will be burned the next day.

We also facilitate hiking in our beautiful environment in your own language. What do you think about a canoe trip along the Dordogne with a lunch halfway? Or visiting an 18-holes golfcourse or a wine tasting? We would like to facilitate you and your needs with pleasure.

Please contact us for more information and an arrangement for your group.

Food

etendrinken

It is important that you can enjoy your holiday in the best way possible. For breakfast, lunch, drinks and dinner you can depend on our hospitality in the restaurant, at the pool or at you own accommodation.

Read More ...

Activities

zwembad

More than enough activities to explore! We inform you with pleasure about our favorites. What do you think about: cycling, hiking, horse back riding, canoeing, climbing, tennis and golf. 

Read More...

Area

omgeving

In the Middle Ages Aquitaine is the battleground of the French and English. It is in this period that Bastide villages arise, with a characteristic square market in the middle of the town.

Read More...

Contact Club Les Ormes

map francepeopleJan en Rianne Kouwenhoven
Mandy en Bas van Duivenboden 

houseLieu Dit "Pré de Courbe"
47210 St. Etienne de Villeréal Frankrijk

phone0033 (0)55 3017981

mailinfo@clublesormes.com

 

facebook

Subscribe to our Newsletter